Hoppa till innehåll

Inför säsongsstart

Nu börjar äntligen säsongen komma igång! Inför det har vi lite information att dela med oss av.

Vi behöver se till att fylla på med träningsansvariga och kioskansvariga under året. Alla medlemmar är skyldiga att stå som träningsansvarig minst 1 gång per år. Andra regler gäller för medlemmar med årskort. Mer info här.

Målet för året är att ha öppet alla dagar där vi har tillstånd.

Kalendern är uppdaterad med alla träningstillfällen för året. Styrelsen kommer att fr.om 1a April börja fylla på med träningsansvarig och kioskansvarig.

Fram tills 1a April har ni själva möjlighet att gå in i kalendern och välja den dag som passar er att stå som träningsansvarig och kioskansvarig.

Vi kommer även att börja skicka ut SMS med notifikationer gällande händelser i kalendern. SMS går ut enligt nedan:

  • När du blir tilldelad en roll (TA eller kiosk)
  • Påminnelse inför ett träningstillfälle där du har en roll
  • Om ett träningstillfälle blir inställt där du har en roll

Därmed vill vi också uppmana er att gå in i ActiCal (vårat kalenderverktyg) och se till att era telefonnummer är korrekta, detta kommer ni åt under ”Min Profil”.

Vid frågor gällande ovanstående samt kalendern kan ni kontakta Giorgio Di Feola på messenger eller via telefon 0790670900.

Med detta sagt så är det dags att kicka igång säsongen med full energi och entusiasm! Genom att alla tar ansvar för tränings- och kioskpassen kommer vi att skapa en fantastisk atmosfär för alla medlemmar och gästförare. Tillsammans kan vi göra säsongen 2024 till den bästa hittills!
Så, gå in i kalendern, välj era dagar och låt oss se fram emot grymma träningspass och härliga stunder vid kiosken. Glöm inte att uppdatera era telefonnummer i ActiCal för att få de senaste notifikationerna.

Tack för ert engagemang och stöd! 🚴‍♂️🌟