Hoppa till innehåll

Medlem

Ansvar som medlem hos MA Lerum

När du blir medlem hos MA Lerum går du med på att stå som träningsansvarig minst 1 gång per år. Det är viktigt att detta följs så att vi alla i klubben får dela på ansvaret och inte bara några drivna individer. Har vi ingen träningsansvarig kommer banan att stängas.

För medlemmar med årskort så har ni gått med på att stå som träningsansvarig minst 2 gånger, utöver det som står ovan. Samt att stå i kiosken minst 1 gång. Detta gäller för det året där du har köpt årskortet.

Tilldelning av pass (både kiosk och träningsansvar) sköts via Actical. Som medlem kan du logga in där och se vilka pass du är uppskriven på samt de pass där det saknas roller där du även kan skriva in dig själv. Mer info finns i kalendern.

Information till alla medlemmar

Här hittar du information som gäller för dig som är medlem i MA Lerum.

Lista träningsansvarig och kioskvärd

Träningsansvarig

Bevattning

Kioskansvarig

Övrig information

Banchef

Grenansvarig

Stadgar

Årsmötesprotokoll 2022-02-21

E-postlistan ”Medlemmar”

MA Lerum kommunicerar i flera kanaler med sina medlemmar. Hemsidan och dess kalender och nyheter är de primära kanalerna. Ibland e-postar MA Lerum till sina medlemmar. Anmäl dig till listan för att säkerställa att du får relevant information via e-post. Anmälan till e-postlistan ”Medlemmar”.