Hoppa till innehåll

Protokoll styrelsemöte 2022-04-04

Tid och plats
2022-04-04 kl 18.00 i klubbstugan

Närvarande
Johanna, Katarina, Fredrik, Nils, Erik

Nycklar till klubbstugan
Många nycklar i omlopp. Styrelsen beslutar att byta lås på dörren. Yale door man med trådlös kodbricka ska införskaffas och installeras. Medlemmar med ansvarsroller får en egen dörrkod. En specialkod för träningsvärd som bara gäller vissa tider upprättas. Cylindern ska bytas. Extradörr på sidan av klubbhuset, sätter vi en blindbricka på så att den bara går att öppna inifrån. Vi kommer därmed kunna ta bort vår nyckelhantering via Circle-K. Fredrik och Erik driver denna punkten.

Kiosk- och träningsansvarig
Lista finns nu kring ansvariga. Info på hemsidan om träningsvärd, vad som gäller, stödperson kan man boka, nytt system på gång men listan gäller till och med i början av Juni. Kontakta Nils om ditt namn står på ett datum som du inte kan. Frågor om Kiosken kan tas med Katarina Knutsson.

Nytt farthinder på banan
Efter samtal med SVEMO kan styrelsen och banchefen konstatera att banan behöver inte besiktigas om igen efter justeringen med det nya farthindret. SVEMO vill ha in bilder som ska skickas in när arbetet är färdigställt.

Förarskolan på onsdagar
Styrelsen beslutar att Daniel Rosario blir kommunikationsansvarig kring förarskolan. Johan och Fredrik tränare. Förarskolan börjar den 20e april. Kallelse till förarskolan ut på hemsidan.

Pröva-på motocross
Bokning via hemsidan. Genomförande av själva pröva på kan ske under onsdagarna tillsammans med förarskolan. Styrelsen söker en person som vill medverka kring sköta om pröva-på träningen. Digital bokning med obligatorisk föranmälan är målsättningen. Vi siktar på köra prova-på varannan onsdag.

Depån
Peab har grusat upp vårt depåområde. Depåområdet är nu mycket slätare. De kommer att fortsätta använda ett hörn av vårt parkeringsområde tillsvidare.

Protokollförare
Nils Ivanson

Justerare
Katarina Knutsson